Total House

Total House is een kennispartner voor bouwspecialisten die zich bezighouden met geveltechniek, waaronder kozijnen. We bieden kwaliteitsproducten tegen een voordelige prijs aan de professionele markt. Behalve kunststof en aluminium kozijnen levert Total House onder andere ramen, deuren, schuifpuien, beglazing en insectenhorren.

Door een directe samenwerking met de fabriek staan wij garant voor korte levertijden en kunnen we gehoor geven aan heel veel wensen. Het begrip ‘custom made’ voeren wij heel ver door. Wilt u een kozijn in een driehoekige vorm? Dat is voor ons geen enkel probleem!

We worden gewaardeerd om onze service, ook na de verkoop. Als er in de garantieperiode onverhoopt iets met het product gebeurt, lossen we dat, samen met een servicemonteur van de fabriek, op.

Total House onderscheidt zich ook door kennis. Er is bij ons veel expertise aanwezig op het gebied van bouwtechniek en duurzaamheid. We kunnen daarmee de rol van vraagbaak en vertrouwde adviseur vervullen. We helpen u bijvoorbeeld graag om uw huis energiezuiniger te maken.

Voor aannemers en andere bouwprofessionals die zich geen zorgen willen maken over de kwaliteit, levertijd en de betrouwbaarheid van producten op lange termijn, is samenwerken met Total House een erg goed idee.